Nederlands     English
Home
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
AH sportactie
Meedoen als club
Meedoen als spaarder
Deelnemende clubs
AH Sportfestijn
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
AH sportactie

AMBITIEUZE SPORTCLUB EN OP ZOEK NAAR NIEUWE LEDEN?

Maak nu gebruik van de ultieme gelegenheid om mensen kennis te laten maken met jouw sportclub en jouw sport. Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet. Via een spaaractie kunnen alle klanten van Albert Heijn van 4 tot en met 24 september AH Sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen klanten tot en met 3 december vijf keer gratis sporten. Door de AH Sportactie kan de klant kennismaken met jouw vereniging.

 

AH sportactie
Iedere sportclub kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden. Je bepaalt daarbij zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit in kunnen schrijven. Uit de succesvolle pilot van vorig jaar in Utrecht is gebleken dat de AH Sportactie het dusdanig laagdrempelig maakt om de stap te zetten om te gaan sporten en dat 70% van de sporters lid is geworden bij een sportclub in de buurt. En het leuke is, de AH Sportactie valt tegelijkertijd met de Nationale Sportweek! 

Wil jij je sportclub nog meer en breder onder de aandacht brengen? Doe mee! Meld je club aan! Zowel de AH Sportactie als de Nationale Sportweek werken via hetzelfde online zoek & boek systeem.

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors