Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Colofon / Disclaimer

Colofon

Deze website is een service voor leden van de Judo Bond Nederland en alle liefhebbers van onze prachtige disciplines judo, jiujitsu en aikido.

Deze site is actief vanaf 1 juni 2005. Hoewel er uitvoerig is getest kan het zijn dat er nog fouten in de site zitten. Opmerkingen hierover kunt u melden via het contactformulier u kiest de optie JBN webmaster. Er wordt continu gewerkt om de service op deze site te verbeteren.

disclaimer

De informatie op de JBN websites valt onder copyright van Judo Bond Nederland en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Judo Bond Nederland neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

© copyright. Niets van deze site mag gebruikt worden zonder toestemming vooraf van Judo Bond Nederland. Al het foto materiaal e.d. zijn en blijven eigendom van de JBN.

De site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer met een resolutie van 800x600. Internet Explorer dient zo ingesteld te worden dat het gebruik van Java-script is toegestaan.

Deze website bevat ook links naar websites of naar pagina's van derden. De Judo Bond Nederland heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze sites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

technische realisatie
 
Deze site is gebouwd met Idios, het content management systeem van F19 te Eindhoven. Tevens is de site ook onderlegd aan optimalisatie voor zoekmachines, zodat hoge posities kunnen worden behaald in deze zoekengines. Alle gebruikte technologie in deze is dan ook eigendom van F19 en mag niet zonder toestemming door derden gebruikt worden.

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors