Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
AVG
 
 
De Club Centraal

De Club Centraal is een samenhangend programma waarin we clubs en leden veel bieden en laten zien waarom het de moeite waard én leuk is om lid te zijn van onze judo, jiujitsu en aikido gemeenschap. Binnen De Club Centraal ontvangt de club een pakket aan bestaande en nog te ontwikkelen diensten. Deze  systematiek  komt voort uit de gezamenlijk uitgesproken ambities vastgelegd in het meerjarenbeleidsplan 2013-2016.

Belangrijke pijlers hierin zijn:

Bonus: de clubs die aantoonbaar al hun leden aan- en afmelden in Sportlink en minimaal 20 leden hebben, kunnen worden aangemerkt als “Club Centraal” club nadat zij het bonusformulier hebben ingediend en deze is goedgekeurd. Deze clubs komen o.a. in aanmerking voor de bonus in verband met vrijwillige ledenopgave. In 2016 is dit een bedrag van € 295,- . Daarnaast worden deze clubs in de gelegenheid gesteld om in aanmerking te komen voor het JBN keurmerk. Klik hier voor het aanvraagformulier

Het JBN keurmerk: middels het JBN keurmerk laat u aan de buitenwereld zien, dat uw club een goed en veilig sportklimaat waarborgt. Klik hier voor meer informatie.

Verzekeringen: de JBN heeft een secundaire aansprakelijkheids-verzekering en de aanvullende ongevallenverzekering voor aangesloten leden. Klik hier voor meer informatie. Kijk voor meer informatie op http://www.sportverzekeringen.nl/verzekeringen/sportbonden/jbn/

Het JBN Toernooi Pakket: sinds 2016 is het JBN Toernooi Pakket live. Met dit pakket vraagt u uw toernooi aan, opent u de online inschrijving en ontvangt u direct betalingen van deelnemende clubs. Terwijl clubs hun JBN leden gemakkelijk aanmelden voor uw toernooi, maakt het programma voor u de tijdsplanning en doet voor u de loting. Tijdens het toernooi verlopen de weging en de verwerking van uitslagen geheel automatisch. Klik hier om het JBN Toernooi Pakket te raadplegen.

Het MijnJBN.nl profiel: kijk op www.mijnjbn.nl voor uw eigen profielpagina met uw eigen gegevens, het laatste nieuws en in te richten naar uw persoonlijke voorkeur.

Het JBN magazine: hierin vindt u interessante achtergrond verhalen, persoonlijke interviews en praktische tips voor leuke budoactiviteiten. Klik hier voor de meest recente versie van het JBN magazine.

info verzekeringen.pdf
 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors