Nederlands     English
Home
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Nationaal
Uitnodigingen toernooien
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
 
 
Lotto NK JudoWelkom op de website van de Lotto NK Judo! Hier vind je alle informatie over de nationale titelstrijd voor dames en heren, die plaats zal vinden op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober in Topsportcentrum Almere. 

Het kwalificatietoernooi, NKT senioren, vindt plaats op zaterdag 10 september in Eindhoven.

Meer deelnemers aan Lotto NK judo
Het aantal judoka's dat zich via het nationaal kwalificatietoernooi (NKT) kan plaatsen voor de Lotto NK judo wordt verhoogd. Met ingang van de komende editie plaatsen niet zes, maar acht judoka's per gewichtsklasse zich voor de Nederlandse kampioenschappen judo voor senioren. Samen met de regerend kampioen en wildcardhouders is het deelnemersveld in iedere gewichtsklasse maximaal 12 judoka's. Bij uitvallen of afmelden van één of meerdere deelnemers of bij niet opgegeven wildcards mogen naar gelang het aantal open plekken de nummers 9, 10, 11 en 12 van het NKT senioren alsnog deelnemen.

De NK judo voor senioren vindt dit jaar voor het eerst plaats in Topsportcentrum Almere. De Gemeente Almere en de Judo Bond Nederland zijn overeengekomen dat de NK judo voor senioren in ieder geval de komende drie jaar in Almere wordt georganiseerd.

 

info lotto nk judo 2016.pdf
 

 

Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors