Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Mattenwagens

Wijzing procedure aanhangwagens:
Zoals u ongetwijfeld weet, heeft de JBN op meerdere plaatsen verspreid over Nederland aanhangwagens staan met daarin judomatten en pakken. Deze aanhangwagens kunnen bij de lokale beheerder worden opgehaald.

Met ingang van 1 mei 2015 zal de procedure wijzigen. Alle aanhangwagens worden vanaf deze datum opgenomen in een centraal reserveringssysteem. Hiermee kunt u online een reservering plaatsen en heeft u direct overzicht van de beschikbaarheid van alle aanhangwagens in Nederland. Het is dus niet meer noodzakelijk apart met alle beheerders contact op te nemen. Nadat u een reservering heeft gemaakt, ontvangen u en de lokale beheerder een bevestiging met daarin de contactgegevens van u en de beheerder. U kunt dan contact met elkaar opnemen voor een afspraak om de aanhangwagen te komen ophalen. Bij sommige aanhangwagens dient u van te voren een borg te betalen, welke u na inlevering weer retour ontvangt.

Kosten:
Het gebruik van de JBN aanhangwagens is een dienstverlening die de JBN gratis ter beschikking stelt aan clubs die een keurmerk hebben en/of het bonusformulier hebben ingediend, overige JBN clubs gaan een huurtarief betalen. Clubs die een bonusformulier of keurmerk hebben ingediend, ontvangen krediet op hun account. Dit krediet duurt 3 werkdagen op te activeren.

Overige clubs kunnen uiteraard ook nog steeds gebruik maken van de mattenkarren, maar betalen hiervoor een vergoeding. Betaling van de huurperiode vindt direct bij het maken van reservering plaats en kan via iDeal of creditcard worden voldaan. Kosten voor gebruik van de aanhangwagen clubs met géén JBN Keurmerk en/of het bonusformulier zijn:
- € 25,- voor een dag
- € 40,- voor een week
- € 200,- voor 6 weken (maximale huurperiode)

Meer informatie:
Klik hier voor meer informatie over het bonusformulier en hier voor meer informatie over het JBN Keurmerk. Wilt  hiervoor in aanmerking komen, of heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de servicedesk van de JBN via info@jbn.nl of 030-7073600.

Reserveren:
http://www.supersaas.nl/schedule/Aanhangwagens_JBN/Aanhangwagens_JBN

Voorwaarden:

voorwaarden.pdf
 

 
» Voorwaarden
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors