Nederlands     English
Home
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
AH sportactie
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
AanmeldenDe Nationale Budodag laat jaarlijks honderden kinderen genieten van alles wat de budosport te bieden heeft. Ook uw kind zal gegarandeerd een fantastische dag beleven. 
Ouders en begeleiders zijn deze dag van harte welkom. Hiervoor dient een bijdrage van € 5,- te worden betaald. Het is niet mogelijk om te komen kijken zonder e-ticket!

U kunt zich online aanmelden voor de Nationale Budodag. U krijgt, nadat uw de gehele aanmelding succesvol heeft voltooid, een e-ticket toegestuurd. Neem dit ticket mee naar de Nationale Budodag! Uw ticket wordt aan de deur gescand.

LET OP: twee groepen tot 12 jaar
Om nog meer kinderen tot 12 jaar welkom te heten tijdens de Nationale Budodag, worden er twee groepen gemaakt. Het aanbod voor allebei de groepen is hetzelfde. De ene groep (wit) begint met een clinic van Olympisch medaillewinnares Anicka van Emden en eindigt met een judo&fun aangeboden door Judo Academy Netherlands. De andere groep (blauw) volgt het programma andersom. Voor beide programma’s zijn er aparte tickets beschikbaar, let hier goed op bij aanschaf van de tickets.

Deelnemen als club of met een grote groep
Wilt u als club, met een grotere groep leden, naar de Nationale Budodag? Schrijf u dan zo snel mogelijk in om teleurstelling te voorkomen. Ervaring leert dat een aantal programmaonderdelen snel vol raken. Heeft u vragen? Neem dan contact op via budodag@jbn.nl!

 
 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors