Nederlands     English
Home
Nationale Sportweek
Meedoen als club
Meedoen als sporter
Deelnemende clubs
AH sportactie
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Nationale Sportweek

Van 9 tot en met 17 september is het de Nationale Sportweek. Een week lang samen sporten en de budosport promoten! Wij vragen al onze verenigingen om tijdens de Nationale Sportweek de deuren te openen voor het publiek en de budosport actief te promoten. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het organiseren van demonstraties en toernooien. De Nationale Sportweek valt samen met de Europese Week van de Sport. Onder het mom “Let’s #BeActive” wordt heel Europa enthousiast gemaakt om meer te bewegen. Daarnaast zijn er vijf thema’s waar NOC*NSF speciale aandacht aan besteed:

· zaterdag 9 september: Vrijwilligers
· maandag 11 september: Sportiviteit en respect
· woensdag 13 september: Onderwijs en schoolsport
· vrijdag 15 september: Sport voor mensen met een beperking
· zondag 17 september: Sport & Bewegen

Als vereniging kun je ook aandacht aan deze thema’s besteden, passend bij je eigen doelstellingen. Dit mag natuurlijk ook op een andere dag dan de data hierboven. De JBN gaat ook actief met deze thema’s aan de slag en verzoekt alle aangesloten verenigingen om dat enthousiasme te delen. 

Sportactiviteiten promoten 
Stuur een tekst of een filmpje van je activiteit(en) naar social@jbn.nl en wie weet delen wij dit via onze social media kanalen. Gebruik daarnaast bij het promoten van sportactiviteiten op social media de hashtags #BeActive, #NSW2017 en #ikneemjemee. 

In Rotterdam vindt de opening van de Nationale Sportweek plaats op zaterdag 9 september. De gehele week wordt er een breed programma met activiteiten aangeboden.

Website Nationale Sportweek.  

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors