Nederlands     English
Home
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
AH sportactie
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
19-11-2017
Voorbeschouwing dag 3 The Hague Grand Prix

Op de laatste dag van The Hague Grand Prix komen vier toppers in actie in de categorie -78 kilogram. Guusje Steenhuis is als eerste geplaatst. Ze gaat het opnemen tegen de winnaar van de partij tussen Yahima Ramirez uit Portugal en Larissa Groenwold uit eigen land. Marhinde Verkerk is net als Steenhuis de eerste ronde vrijgeloot en staat tegenover Anna Maria Wagner uit Duitsland, die zich vorige week tot Europees kampioen onder 23 jaar kroonde, of Melora Rosetta uit Italië. Ook Karen Stevenson is van de partij. Ze staat in de eerste ronde tegenover Linda Politi uit Italië. 

Michael Korrel is de nummer één op de wereldranglijst in de klasse tot 100 kilogram. Doordat hij de eerste ronde is vrijgeloot staat hij direct in de kwartfinale. Zijn tegenstander wordt Daniel Dichev uit Bulgarije of Ramin Safaviyeh uit Iran. Drie Nederlanders maken zich op voor hun debuut. Sjors Riddersma zien we in actie tegen Ivan Remarenco (UAE). Ferdinand Ansah debuteert tegen Mariusz Krueger uit Polen en Jelle Snippe treft Ramadan Darwish uit Egypte.

Tot 90 kilogram zien we vandaag drie debutanten. Bas van Empelen neemt het op tegen Domenico Di Guida uit Italië. Tom Boneschansker heeft Munkhjargal Erdenekhuu uit Mongoloië geloot. Jesper Smink is net als zijn tegenstander de eerste ronde vrijgeloot. Hij staat tegenover Faruch Bulekulov (KGZ). Andere toppers in deze categorie zijn Aleksandar Kukolkj uit Servië en Nikoloz Sherazadishvili uit Spanje.

In de klasse boven 100 kilogram is Roy Meyer als tweede geplaatst. Hij staat zijn eerste partij tegenover Sven Heinle uit Duitsland of Javad Mahjoub uit Iran. Zwaargewicht Jur Spijkers maakt zich op voor zijn debuut. In de eerste ronde staat hij tegenover Soslan Bostanov uit Rusland. Bij de zwaarste klasse bij de dames zien we vandaag Tessie Savelkouls. Ze is de eerste ronde vrijgeloot, waardoor we haar in de halve finale in actie zien. Ze neemt het dan op tegen Kristin Buessow (GER) of Daria Karpova (RUS).

 

 
16-12-2017 | World Masters: Franssen pakt brons
Op de eerste dag van de World Masters in Sint-Petersburg heeft Juul Franssen een bronzen plak veroverd. In de klasse tot 63 kilogram was de Nederlandse in de golden score te sterk voor de Russische Daria Davydova. Franssen stond in de eerste ronde tegenover de Sloveense...
Lees meer »
14-12-2017 | Vacature: stagiair(e) marketing en communicatie
Ben jij een creatieveling en ben je op zoek naar een uitdagende stage binnen de sport/budowereld? Lees dan snel verder! Judo Bond Nederland heeft namelijk vanaf februari 2018 plek voor een enthousiaste stagiair(e) ter ondersteuning van de marketing en communicatie afdeling.
Lees meer »
14-12-2017 | Melvin Schol stopt met topjiujitsu/judo
Na een jaar van veel nadenken heeft Melvin Schol de knoop doorgehakt om te stoppen met jiujitsu/judo. Op dit moment voelt Schol zowel opluchting als verdriet, maar is hij ervan overtuigd de juiste beslissing te hebben genomen..
Lees meer »
13-12-2017 | Negen judoka's naar World Masters St. Petersburg
Komend weekend doen negen Nederlanders mee aan de World Masters. 5 dames en 4 heren strijden in St. Petersburg om eremetaal....
Lees meer »
12-12-2017 | Presentatie rapport Commissie De Vries
Sinds mei 2017 doet de Commissie De Vries, in opdracht van sportkoepel NOC*NSF, onderzoek naar seksuele intimidatie en misbruik in de sport. Deze commissie, die wordt geleid door oud-minister Klaas de Vries, heeft vandaag haar onderzoeksrapport gepresenteerd...
Lees meer »
 

 
17-12-2017  |  Vijf medailles op World Masters voor Nederlandse ploeg
9-12-2017  |  Erepromoties jiujitsu: Mario den Edel ontvangt 10de dan
9-12-2017  |  Nederlandse titels teams -18 voor Team Brabant 1 en Peinemann Noord-Oost
8-12-2017  |  "De geheimen van de samoerai"
7-12-2017  |  Nagenieten van The Hague Grand Prix
7-12-2017  |  Budo veteranen bijeenkomst in Eindhoven
6-12-2017  |  Veel sportief voordeel bij je zorgverzekering
6-12-2017  |  Inschrijving NK Kata 2018 geopend
5-12-2017  |  Geslaagden hogere Dan Examens
4-12-2017  |  Kom zondag 10 december naar de Limburgse Budodag

Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors