Nederlands     English
JBN Home
Home
Nieuws
Organisatie
Aanvraag formulieren
Judo
Jiujitsu
Aikido
Agenda
Verenigingsadvisering
Aangepast judo
 
 
22-3-2015
District neemt afscheid van EHBO-er Truus

 

De mensen die geregeld een judotoernooi bezoeken weten precies wie Truus is. Bij vele Districtskampioenschappen en -toernooien was Truus aanwezig in haar oranje EHBO-sweater. Als ze er een keer niet was, werd er steevast gevraagd of er iets aan de hand was, want iedereen kende Truus.

Kortgeleden gaf ze aan na bijna 30 jaar te gaan stoppen. Dat was voor sommige vaste toernooiorganisaties, judoka’s en medewerkers wel even slikken. Afgelopen zaterdag 21 maart was het zover. Het Lentetoernooi in Beilen was de laatste keer dat ze als EHBO-er zou optreden.

Als ze al had gedacht dat ze stilletjes kon  vertrekken, dan had ze dat echt verkeerd gedacht. Direct na de middag werd ze door Menno Ter Haseborg naar voren gehaald. Met een kleine toespraak kreeg ze even alle aandacht van alle aanwezigen. Er werd haar namens het district een mooie ketting met een hanger van twee judoka’s overhandigd. Truus vond dit een erg leuk cadeau en vooral een erg leuke herinnering. Tevens werd haar namens het district een mooi bloemboeket overhandigd.  Ook de EHBO-vereniging en Judovereniging Tachi lieten zich niet onbetuigd. Ook zij overhandigden Truus een mooie bos bloemen.

Truus gaf aan het judo toch wel te zullen missen en sloot niet uit dat zij in te toekomst af en toe als toeschouwer wel eens een toernooi zal bezoeken. Dit zal niet op korte termijn zijn, want eerst zal zij een poosje naar Australië gaan waar haar kinderen wonen.  

Na afloop van de toespraak was er nog een uitgebreid en welverdiend applaus voor Truus, die zichtbaar aangedaan weer  achter haar EHBO-tafel plaatsnam om de rest van het toernooi weer klaar te staan voor onfortuinlijke judoka’s.

 

 

 
18-2-2018  |  Dit jaar nog geen controle bij NK-18 op blauw judopak en/of rugembleem
12-2-2018  |  Eduard Kleinlugtenbelt (42) uit Lutten over zijn kandidatuur als portefeuille- houder Leden- en Wedstrijdzaken in onze bondsraad.
9-2-2018  |  District Leden Vergadering op 1 maart 2018
4-2-2018  |  Herintreder Wim Boer (57) uit Norg over zijn kandidatuur voor penningmeester van het JBN district Noord Nederland (NN)
19-1-2018  |  Verschraling aantal senioren wedstrijdjudoka’s
16-1-2018  |  Judoka's aanmelden via mijn JBN.nl
5-1-2018  |  Applicatiecursus 27 januari 2018
19-12-2017  |  Geslaagd voor 3A
28-11-2017  |  Voorlichtingsavond JBN RTC Noord-Oost en Topsport Talentschool Groningen
15-11-2017  |  Opstaptoernooi met Sterke Derk

Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg