Nederlands     English
JBN Home
Home
Nieuws
Organisatie
Aanvraag formulieren
Judo
Jiujitsu
Aikido
Agenda
Verenigingsadvisering
Aangepast judo
 
 
14-11-2015
Huldiging Gienus Bakker bij eerste Veteranendag JBN Noord Nederland

 

Onder grote belangstelling werd op zaterdag 14 november in Assen een middag voor budoveteraren uit Noord en Oost Nederland georganiseerd. Er stonden ruim 50 budoka’s op de mat die allerlei verschillende kata’s, demonstraties en lessen kregen van verschillende budoprominenten en hogere dangraadhouders.

Willem van Boesschoten van de Nationale Veteranen Werk Groep van de Judo Bond Nederland leidde de middag in en stelde verschillende judoprominenten, waaronder Mas Blonk, Rinus Tegelaar, Jan Woudenberg en Mark Bette, voor aan de aanwezige budoka’s.  

Halverwege de middag was er een intermezzo waarin districtsbestuurder Cees Roest iedereen bedankte voor de inzet om deze middag te organiseren. Hij vertelde hoeveel dank wij verschuldigd zijn aan de budoleraren van het eerste uur en vertelde daarbij enkele anekdotes over die begintijd. Als voorbeeld van mensen die veel voor het district gedaan hebben, haalde hij Gienus Bakker naar voren. Gienus was ondermeer districtsbestuurder, districtstrainer en lid van de jeugdcommissie en heeft les gegeven bij veel clubs in het district. Cees overhandigde Gienus daarom een districtsonderscheiding met een oorkonde voor zijn inzet en duidelijke verdiensten voor het district Noord Nederland.

Er werd die middag veel geoefend en geleerd in de drie verschillende disciplines, maar het was ook leuk om elkaar weer eens te ontmoeten en samen op de mat te staan.

Onze hartelijke dank aan de NVWG voor de organisatie en aan budovereniging Asahi voor het belangeloos beschikbaar stellen van hun dojo.

Voor de foto’s klik hier.

 

 
18-2-2018  |  Dit jaar nog geen controle bij NK-18 op blauw judopak en/of rugembleem
12-2-2018  |  Eduard Kleinlugtenbelt (42) uit Lutten over zijn kandidatuur als portefeuille- houder Leden- en Wedstrijdzaken in onze bondsraad.
9-2-2018  |  District Leden Vergadering op 1 maart 2018
4-2-2018  |  Herintreder Wim Boer (57) uit Norg over zijn kandidatuur voor penningmeester van het JBN district Noord Nederland (NN)
19-1-2018  |  Verschraling aantal senioren wedstrijdjudoka’s
16-1-2018  |  Judoka's aanmelden via mijn JBN.nl
5-1-2018  |  Applicatiecursus 27 januari 2018
19-12-2017  |  Geslaagd voor 3A
28-11-2017  |  Voorlichtingsavond JBN RTC Noord-Oost en Topsport Talentschool Groningen
15-11-2017  |  Opstaptoernooi met Sterke Derk

Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg