Nederlands     English
Home
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
AH sportactie
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Partners

TeamNLTeamNL is écht Oranje! Topsporters van meer dan 25 bonden die Nederland vertegenwoordigen op (weg naar) EK’s, WK’s, Olympische en Paralympische Spelen en andere belangrijke internationale wedstrijden vormen samen TeamNL. Ook de judoka's maken daar deel van uit. Samen met coaches en begeleiding zetten zij alles op alles om elke dag te excelleren. Om op het juiste moment top te zijn. Om zo met hun prestaties Nederland trots te maken! Oranje-fans kunnen alle Oranje-sporters volgen, ontmoeten en aanmoedigen op teamnl.org.

Nederlandse Loterij
De Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland met een gevarieerd aanbod van kansspelen. Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto.

Ze maken niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen maar zorgen er middels ook voor dat sport en beweging bereikbaar voor iedereen. Nederlandse Loterij steunt de Nederlandse sport, sportbonden en sportverenigingen. Door financiële ondersteuning is de Nederlandse Loterij van groot belang voor de Nederlandse sporters om onbezorgd te kunnen blijven sporten.Nihon Sport
Nihon Sport is een innovatief bedrijf gevestigd in Helmond, specialist in martial arts en combat sports en verkoopt, distribueert en produceert vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Ze hebben alles wat een sporter, vereniging, of sportschool nodig heeft; van recreant tot topatleet. Ze zijn de Benelux distributeur van o.a. adidas martial arts, Stroops MMA, Arawaza, JC (JCalicu), Rhinoc Sport, Starpro by Nihon en Top King. Stuk voor stuk mondiale topmerken! Geïnspireerd door de martial arts hebben ze ook het merk Nihon opgericht. Initiatiefnemers zijn Peter en Jan Wetzer (†). Zij hebben in 2007 na twee jaar van onderzoek, ontwikkeling en testen een merk op de markt gebracht dat innovatief en kwalitatief hoogwaardig is. De aandacht voor detail en vakmanschap is zichtbaar in alle Nihon producten. Nihon Sport zal blijven innoveren en producten verbeteren om de beste kwaliteit te kunnen bieden in combinatie met met een uitstekende service.

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors