Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Boekenlijst
Lidmaatschap JBN
Medische hoek
Tarieven JBN
Voor onze clubs
downloads
Nieuwsbrief
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Voor onze clubs

De JBN biedt clubs en leden verschillende producten en diensten, die laten zien waarom het de moeite waard én leuk is om lid te zijn van onze judo, jiujitsu en aikido gemeenschap. 

Bonus: de clubs die aantoonbaar al hun leden aan- en afmelden in Sportlink en minimaal 20 leden hebben, kunnen worden aangemerkt als “Club Centraal” club nadat zij het bonusformulier hebben ingediend en deze is goedgekeurd. Deze clubs komen o.a. in aanmerking voor de bonus in verband met vrijwillige ledenopgave. In 2017 is dit een bedrag van € 295,- . Daarnaast worden deze clubs in de gelegenheid gesteld om in aanmerking te komen voor het JBN keurmerk. Klik hier voor het aanvraagformulier

Het JBN keurmerk: middels het JBN keurmerk laat u aan de buitenwereld zien, dat uw club een goed en veilig sportklimaat waarborgt. Klik hier voor meer informatie.

Verzekeringen: de JBN heeft een secundaire aansprakelijkheids-verzekering en de aanvullende ongevallenverzekering voor aangesloten leden. Klik hier voor meer informatie. Kijk voor meer informatie op http://www.sportverzekeringen.nl/verzekeringen/sportbonden/jbn/

Het JBN Toernooi Pakket: sinds 2016 is het JBN Toernooi Pakket live. Met dit pakket vraagt u uw toernooi aan, opent u de online inschrijving en ontvangt u direct betalingen van deelnemende clubs. Terwijl clubs hun JBN leden gemakkelijk aanmelden voor uw toernooi, maakt het programma voor u de tijdsplanning en doet voor u de loting. Tijdens het toernooi verlopen de weging en de verwerking van uitslagen geheel automatisch. Klik hier om het JBN Toernooi Pakket te raadplegen.

Het MijnJBN.nl profiel: kijk op www.mijnjbn.nl voor uw eigen profielpagina met uw eigen gegevens, het laatste nieuws en in te richten naar uw persoonlijke voorkeur.

Het JBN magazine: hierin vindt u interessante achtergrond verhalen, persoonlijke interviews en praktische tips voor leuke budoactiviteiten. Klik hier voor de meest recente versie van het JBN magazine.

Link Sportlink Club

info verzekeringen.pdf
format aanmeldformulier.doc
jbn[1].jnlp
 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors