Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Nationale selectie
RTC
RTC Noord Oost
RTC Noord West
RTC Zuid Oost
RTC Zuid West
Aanmelden
Commissie
Downloads
FAQ
Begeleiding
Judo Topsport Steunpunt
Talentontwikkeling
Meerjaren Opleidingsplan Judo
Jiujitsu
Antidoping
Centralisatie
Video
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Actie Nihon Sport

Wil jij ook zo’n schitterend adidas judopak waarin judoka’s zoals Kim Polling, Frank de Wit en Henk Grol hun wedstrijden judoën? Hetzelfde pak waarin Mark Huizinga, Ruben Houkes, Anicka van Emden en Edith Bosch bij de Olympische Spelen succesvol waren?

Grijp dan nu je kans en maak gebruik van onderstaande pakketaanbieding:

Het officiële IJF-goedgekeurde pak van adidas; de Champion II, in wit én blauw compleet met een IJF-goedgekeurde zwarte band (of een blauwe/bruine band indien je nog geen 1e dan bent)

Dit complete pakket biedt Nihon Sport je nu voor een bedrag van € 199,00

Bruine en blauwe banden hoeven niet IJF-goedgekeurd te zijn. Bij wedstrijden van de IJF dienen pak en band wel van hetzelfde merk te zijn!

Het Champion II pak van adidas is gemaakt van de allerbeste combinatie van katoen en polyester hetgeen garant staat voor een bijzonder prettig zittend pak, extra sterk en met extra verstevigde naden (met 10 jaar garantie op de naden!)

Omdat de adidas pakken ontwikkeld zijn door topjudoka’s en extra voorgewassen zijn krimpen ze, in tegenstelling met veel andere merken, vrijwel niet meer. Veelal kiezen wedstrijdjudoka’s die uitgegroeid zijn dan ook voor een maatje kleiner.

De adidaspakken kenmerken zich door hun ‘bodyfit’-pasvorm.

Omdat je intensief en veel traint kunnen we ons voorstellen dat je er wel ’n extra pak bij kunt gebruiken. In combinatie met bovenstaand pakket kun je voor een bedrag van slechts € 60,00 er ook nog een Nihon judopak “Top Gi” bij krijgen in dezelfde maat.

Dit kan naar keuze een wit of blauw pak zijn. Voor € 110,00 kun je zelfs kiezen voor een wit én blauw pak! Dan ben je voor de komende jaren voorzien van je pakken voor intensief en veel trainen. Nihon judopakken zijn gemaakt van 100% katoen en zijn net als de adidaspakken bodyfit.

De pakken zijn ook maximaal voorgewassen en krimpen vrijwel niet meer. De Top Gi pakken zijn extra stevige pakken.

Bij ieder pakket doen we tevens een kortingsbon van 30% voor je eerstvolgende bestelling op het gehele assortiment van www.nihonsport.nl

Bestellen kan via de Judo Bond Nederland tot uiterlijk 5 januari. De pakketten worden gezamenlijk afgeleverd bij je RTC. Ben je geïnteresseerd, bestel dan via topsport@jbn.nl.

Geef je naam, e-mailadres en de maten voor je pak(ken) en band door. Vermeld tevens bij welk RTC je traint!

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors