Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
AVG
 
 
Vereniging van het jaar

Laat zien hoe gaaf jouw vereniging is. Doe mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar.* Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd hun unieke verenigingsverhaal te delen via verenigingvanhetjaar.nl.

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast roept de JBN ook een vereniging van het jaar uit*. Vanzelfsprekend is er voor deze winnaar ook een mooi prijzenpakket.

* Voorwaarde voor deelname is dat je club bij de JBN is aangesloten.

Vereniging aanmelden
Zet jouw club in de schijnwerpers en meld je hier aan! Aanmelden kan tot en met 23 april, daarna kan er op jouw vereniging gestemd worden. Voor het werven van zo veel mogelijk stemmen, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Mensen die hun stem uitbrengen op jouw vereniging maken ook kans op leuke prijzen.

Belangrijke data
9 t/m 23 april           Inschrijfperiode voor verenigingen
9 april t/m 20 mei     Stem op je favoriete vereniging
22 mei                      Bekendmaking gemeentewinnaars
25 mei                      Bekendmaking provinciewinnaars
September:               Bekendmaking landelijke winnaar

Facts & figures
Aan de verkiezing doen 668 verenigingen mee: 443 sportverenigingen en 225 cultuurverenigingen. Hiervan zijn 20 verenigingen lid van de JBN. Velen daarvan zijn nu actief campagne aan het voeren om stemmen te werven. We zien hiervan stukjes verschijnen in kranten en op social media. 42 verenigingen hebben al meer dan 100 stemmen en enkelen zelfs al meer dan 400. Een vereniging moet in ieder geval meer dan 50 stemmen hebben om in aanmerking te komen voor een titel. Het werven van stemmen kan tot en met 20 mei.

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.verenigingvanhetjaar.nl

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.

poster-a4-vvvhj.pdf

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors