Nederlands     English
Home
Nationale Budodag
Programma
Aanmelden
Locatie
Promotiemateriaal
Vereniging van het jaar
Wereldrecordpoging judo
The Hague Grand Prix
Nationale Sportweek
Keurmerk
Nieuws
Organisatie
Reglementen (BondsV.)
Judo
Jiujitsu
Aikido
Topsport
Arbitrage
Judolink
Servicedesk
Opleidingen
Evenementen
Toernooioverzicht
Verenigingsadvisering
Webshop
Contact
Leraren database
Mattenwagens
Partners
NK
 
 
Aanmelden

De Nationale Budodag laat jaarlijks honderden kinderen genieten van alles wat de budosport te bieden heeft. Ook jouw kind zal gegarandeerd een fantastische dag beleven. Ouders en begeleiders zijn deze dag van harte welkom. Hiervoor dient een bijdrage van € 5,- te worden betaald. Het is niet mogelijk om te komen kijken zonder e-ticket!

Aanmelding voor de Nationale Budodag verloopt online. Nadat de gehele aanmelding succesvol is voltooid, ontvang je een e-ticket in je mailbox. Neem dit ticket mee naar de Nationale Budodag! Het ticket wordt aan de deur gescand. 

NIEUW: -10 jaar! 
Vorig jaar zijn er, om nog meer kinderen tot 12 jaar welkom te heten tijdens de Nationale Budodag, twee groepen gemaakt. Dit jaar is er gekozen om deze twee groepen op te splitsen in een -10 jaar en -12 jaar groep, waardoor het leeftijdsverschil tussen de judoka's kleiner is.

Voor beide programma’s zijn er aparte tickets beschikbaar, let hier goed op bij aanschaf van de tickets.

Deelnemen als club of met een grote groep
Wilt u als club, met een grotere groep leden, naar de Nationale Budodag? Schrijf u dan zo snel mogelijk in om teleurstelling te voorkomen. Ervaring leert dat een aantal programmaonderdelen snel vol raken. Heeft u vragen? Neem dan contact op via budodag@jbn.nl!

 

 

 
Districten
Noord Nederland
Zuid Holland
Noord Holland
Midden Nederland
Oost Nederland
Zuid Nederland
Limburg
Sponsors